Novinky
23.2.2017
Akce léto 2017 (od 1.4. do 31.6.)

Při realizaci a školení restaurace sleva na veškeré vybavení 10%.

31.12.2016
Zakončení roku

Úspěšné zakončení roku a jak jinak než s pizza show. Foto zde

19.11.2014
For Gastro Praha 2014

V termínu 25.-27.9.2014 se koná již 4. veletrh For Gastro v Praze. Ani letos tam nebudeme chybět.

1.9.2014
Propagační a reklamní akce

Tento víkend jsme se zúčastnili propagační a reklamní akce v Horském hotelu Rokytenka.

9.6.2014
Frymburské slavnosti Lipno

14.-15.6.2014 se konají Frymburské slavnosti Lipno, kde náš tým předvede pizza show a pizza freestyle.

Pokročilá úroveň

Kurz je určen pro stávající pizzaře, kteří se chtějí zdokonalit a stát se tak skutečnými mistry svého oboru. Probíhá v našich školících prostorách.

ROZSAH ŠKOLENÍ: 3 dny (24 hodin)
CENA: 9.000,- Kč - každý účastník obdrží naši učebnici a pracovní oděv (tričko a zástěra)
Možnost zajištění levného ubytování v rámci kurzu přímo v našem školícím středisku.

Obsah kurzu

  • historie pizzy
  • ruční práce s těstem a jeho výroba
  • druhy těst
  • typy pecí
  • volba vhodného vybavení
  • ekonomika nákupu a prodeje surovin
  • práce s italskými surovinami a jejich správná příprava
  • konečná úprava a podávání

Tento kurz navíc obsahuje základní techniku pizza freestyle.

V prvních dnech se účastníci kurzu seznámí s náplní kurzu (viz výše) v podání našeho instruktora. Následně pracuje s učebnicí s odborným výkladem. Po teoretické části následuje část praktická, kde si pizzaři osvojují práci s těstem, výrobky jako pizza, foccacia, bagetky podávané k salátům apod.

Kurz je zakončen písemným a praktickým testem. Účastník kurzu získá při zdárném zakončení certifikát PIZZAIOLI vydaný Italskou národní školou pizzařů, pod jejichž záštitou jako jediní v ČR pracujeme.